Almi AL 15 verzinkt

Prijs op aanvraag

De oude, vertrouwde AL15 van Almi is terug, en hoe! Deze compacte steenknipper is helemaal opnieuw ontworpen en op alle punten verbeterd. Zijn beste eigenschappen, zoals het handzame formaat en het lage gewicht, zijn uiteraard gebleven.S

Steenknipper Almi AL15 knipt 34% lichter

Bijzonder aan het nieuwe model AL15 steenknipper van Almi is dat dit model beschikt over de nieuwste technieken. Dankzij deze innovatieve verandering knipt de nieuwe AL15 maar liefst 34 procent lichter dan het vorige model. Je hebt dus veel minder spierballen nodig om een klinker of waaltje te knippen.

Extreem duurzame steenknipper

Het unieke aan de Almi AL15 is direct zijn sterkste punt. Hij is namelijk geheel gegalvaniseerd. Hierdoor heeft roest geen kans, en is deze steenknipper extreem duurzaam.

De Almi AL15 is handzaam en comfortabel

Hoewel deze steenknipper op alle punten is verbeterd en verzwaard, zijn het handzame formaat en het lage gewicht gebleven. De AL15 weegt slechts 19 kilo! Verder staat ook bij deze knipper het bedieningsgemak voorop. Hij is namelijk te bedienen met één spindel, waarna je met het vaste mes iedere denkbare klinker met het overhalen van de hefboom in stukken knipt.


Merk: Almi
Type: AL 15 Verzinkt
Gewicht: 19 kg
Lengte: 470 mm
Breedte: 310 mm
Hoogte: 630 mm

Interesse in dit product?

Heeft u interesse in dit product? Neem contact op via dit formulier, bel ons of kom langs! We helpen u graag verder.

Contact opnemen

Bel 0318-265555

  • Uitgebreide specificaties
  • Foto's