Almi AL 33D verzinkt

Prijs op aanvraag

Ben je op zoek naar een steenknipper waarmee je zeer gemakkelijk schuin kan knippen en bovendien een zeer lange levensduur kent? Dan is de verzinkte uitvoering van de AL33D van Almi dé steenknipper voor jou!

Steenknipper met vaste draagplaten

De AL33D van Almi is de tweeëiige tweelingbroer van de vertrouwde AL33. Hij biedt namelijk dezelfde bettrouwbare techniek, maar dan met vaste draagplaten. Dankzij deze vaste draagplaten kun je uiterst nauwkeurig schuin knippen. Hiermee wordt een superstrak en nauwkeurig aanlegresultaat bereikt.

Uiterst duurzame steenknipper

Het belangrijkste punt van deze steenknipper is dat hij volledig is verzinkt. Zo zullen de delen nooit gaan roesten. Verder is ook de AL33D eenvoudig in hoogte te verstellen met de twee schroefspindels. Deze zijn extra goed afgedicht opdat er geen zand tussen kan komen. De lagers in het draaipunt zijn wrijvingsarm en de messen zijn gemaakt van gehard staal. De messen zijn voorzien van vier snijkanten. Omdat je deze eenvoudig kunt omdraaien, kun je ze meerdere malen gebruiken. Dit alles zorgt ervoor dat de Almi AL33D lang meegaat!

Steenknipper met groot gebruiksgemak

Uiteraard is ook de AL33D met vaste draagplaten een gebruiksvriendelijke steenknipper. Zo biedt ook de AL33D een zelfinstellend bovenmes. Je bepaalt gewoon de gewenste hoek, iets dat dankzij de graden- en centimeterverdeling een fluitje van een cent is . Vervolgens haal je de hendel over en de klinker is geknipt. Zonder stof en zonder lawaai, dus zeer gebruiksvriendelijk!


Merk: Almi
Type: AL 33D verzinkt
Gewicht: 41 kg

Interesse in dit product?

Heeft u interesse in dit product? Neem contact op via dit formulier, bel ons of kom langs! We helpen u graag verder.

Contact opnemen

Bel 0318-265555

  • Uitgebreide specificaties
  • Foto's
  • Knipbreedte: 330
    Kniphoogte: 10-120
    Type mes: Vast
    Uitvoering: Verzinkt