Wacker Neuson DPS 1850

Prijs op aanvraag

De voorwaarts lopende trilplaat DPS 1850H heeft met drie varianten een breed toepassingsspectrum voor zwaar continu gebruik op de bouwplaats. Dit is onder andere mogelijk door de dieselmotor met een hoog vermogensreserve, de slijtvaste grondplaat van gegoten bolgrafiet (GJS 700) en het onderhoudsvrije en belastbare onbalanslagers. Er is ook aan de gebruiker gedacht: de ergonomisch geplaatste gashendel en de trillingsgedempte en verstelbare stuurbeugel. De DPS 1850H is beschikbaar in de varianten Basic, Asphalt en Vario:
 • DPS 1850H Basic: de sterke allrounder voor het verdichten van bodems, asfalt en bestrating. Met enkele handelingen kunnen de bijpassende hulpstukken (watertank, veiligheidsframe, asfalt-stuurbeugel, plaatglijsysteem) worden gemonteerd.
 • DPS 1850H Asphalt: optimaal voor het afwerken van dek- en draaglagen. Het traploos instelbare sproeisysteem voorkomt scheuren en vastplakken van het asfalt, met de asfalt-stuurbeugel kan hij vanaf de zijkant worden gestuurd voor het optimaal verdichten van asfalt langs de randen.
 • DPS 1850H Vario: kan door de verstelbare centrifugale kracht (bij gelijke frequentie) aan verschillende bodemomstandigheden worden aangepast: Van licht tot krachtig. Ideaal voor het verdichten van bodems met verschillende hoogtse en verschillende bestratingen. Dankzij de variabele snelheid en een opplaatsbare watertank is hij uitstekend geschikt als asfaltplaat.

Merk: Wacker Neuson
Type: DPS 1850 Basic
Gewicht: 114 kg

Interesse in dit product?

Heeft u interesse in dit product? Neem contact op via dit formulier, bel ons of kom langs! We helpen u graag verder.

Contact opnemen

Bel 0318-265555

 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Grondplaatlengte: 600 cm
  Grondplaatbreedte: 500 cm
  Vermogen: 3.4 kW
  Frequentie: 90 Hz
  Slagkracht (max): 18 kN
  Motormerk: Hatz
  Motortype: 1B20