Hummel bouwmachines pand

Hummel Bouwmachines is nu Slemmer

Per 1 oktober is Hummel Bouwmachines overgenomen. Wij werken al jarenlang samen met de firma Hummel en daar is deze overname dan ook uit voort gekomen. De locatie blijft gelijk, Henk Hummel blijft werkzaam in Ruinerwold en uiteraard blijft de kwaliteit en service die u van ons gewend bent bestaan. 

Over Slemmer

Slemmer bestaat sinds 2004 en is een bedrijf met een verhuur- en handelstak. Vanaf de Broeksteeg in Ede bouwen we aan een bedrijf waar kwaliteitsmachines worden verkocht en verhuurd, waar onderhoud, reparatie en keuringen gedaan worden en waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

In 2021 is daar de tak tuinmachines bijgekomen op de vestiging aan de Klaphekweg in Ede. Door deze aanvulling is er een compleet aanbod voor de grond- en wegenbouw maar ook voor de stratenmaker en hovenier.

Plannen

In onze samenwerking werden al heel wat PneuVibe bodemrakketen verkocht. Door deze overname wordt Slemmer naast Wacker Neuson, Relly en Stihl dealer ook dealer/importeur van Pneuvibe. Uiteraard blijven ook de andere vertrouwde merken verkrijgbaar.

Verhuur

Slemmer heeft een uitgebreide verhuurvloot voor de wegenbouw. Ook in Ruinerwold gaan we de verhuur van machines op de kaart zetten. Extra capaciteit nodig? U weet ons te vinden.

Praktisch

Oude gegevens:
Hummel Bouwmachines
E-mail: info@hummelbouwmachines.com
KVK: 04074194
BTW nummer: NL002162205B77

Nieuwe gegevens:
Slemmer Verhuur- en Handelsonderneming b.v.
E-mail: ruinerwold@slemmer.eu
KVK: 80502156
BTW nummer: NL861694260B01

Overige gegevens blijven ongewijzigd.