Spectra Precision LL 300n

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een zeer robuuste en voordelige bouwlaser voor alledaags gebruik? Dan is de LL300 S van Spectra Precision dé bouwlaser van jou! Deze alleskunner is de geavanceerde broer van de LL300 N. Niet alleen is het diameterbereik vergroot, ook kun je hiermee gemakkelijk afschot op één as instellen. Met de optionele radio-afstandsbediening zelfs tot op 100 meter afstand.

Bouwlaser met zeer gemakkelijke bediening

De LL300 S is zo ontworpen, dat iedereen er direct mee uit de voeten kan. Omdat deze bouwlaser geheel zelfnivellerend is, neemt de LL300 S je al het werk uit handen. Je zet hem aan en kunt er gelijk mee aan het werk. Alle functies kun je met slechts drie toetsen bedienen. En, als je de nieuwe afstandsbediening RC402 N meebestelt, zelfs tot op 100 meter afstand.

Uiterst robuuste bouwlaser

Deze automaatlaser van Spectra Precision is de meest robuuste laser op de markt. Hij is dan ook inzetbaar bij talrijke standaard- en betonwerkzaamheden. Bovendien is deze bouwlaser de ideale laser voor de GWW-sector. Al zijn de omstandigheden op de bouw nog zo zwaar, de LL300 S staat zijn mannetje! Deze bouwlaser levert namelijk constant betrouwbare en nauwkeurige prestaties. Zo kun je nog sneller en efficiënter werken.

Roterende laser in solide behuizing

De LL300 S zit eveneens in ‘het robuuste jasje’ van de Spectra Precision bouwlasers. Deze nieuwe behuizing is zo ontworpen, dat een val tot 1 meter op beton geen schade zal toebrengen aan deze bouwlaser. Zelfs als hij op de metalen kap valt, blijft de behuizing intact. En dat werkt wel zo prettig!

Bouwlaser met enkel afschot

Een groot voordeel van de LL300 S is dat deze is voorzien van een zeer gemakkelijk afschotmodus. Omdat deze bouwlaser bij het opstarten automatisch nivelleert, is opstarten gemakkelijker dan ooit. Je hoeft namelijk geen controles meer uit te voeren. Het bedieningspaneel van de Spectra Precision LL300 S is uitgerust met twee aparte knoppen voor het instellen van het afschot. Door gebruik te maken van de nieuwe HI-alertfunctie, kun je zeer eenvoudig een helling maken met een gecontroleerde afschotopstelling.

Ook maskermodus op deze roterende laser

De LL300 S biedt nog een voordeel, geheel uniek voor dit model bouwlaser: de maskermodus. Deze functie stelt je in staat om de laserstraal aan één of zelfs meerdere zijden van de laser uit te zetten. Dat is handig, want zo wordt de straal alleen daar uitgezonden waar jij een referentiepunt nodig hebt. Ook heb je hiermee geen last van hinderlijke reflecties door ruiten.

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Spectra Precision
  Type: LL 300n
  Gewicht: 2.7 kg
  Lengte: 272 mm
  Breedte: 197 mm
  Hoogte: 201 mm
  Diameter bereik: 500 m
  Nauwkeurigheid: 2,2 mm over 100 m