Almi AL 15 Easy

Prijs op aanvraag

De AL15 Easy is de nieuwste steenknipper van Almi. Deze Twentse fabrikant heeft hun bestseller nogmaals tegen het licht gehouden en deze geheel opnieuw ontwikkeld. Zijn uiterlijk loopt nu geheel in lijn met de andere tegelknippers van Almi.

Tegelknipper Almi AL15 Easy knipt nóg lichter

Knipt de ‘nieuwe’ AL15 van Almi (model 2015) al 34 procent lichter dan zijn voorganger, de AL15 Easy doet daar nog een schepje bovenop. Dit geheel nieuwe model steenknipper knipt nog eens 20 procent lichter dan de standaard gegalvaniseerde AL15. Vederlicht dus!

Lichte en handzame steenknipper met wielstel

Een van de belangrijkste wijzigingen aan de nieuwe AL15 Easy van Almi is dat deze steenknipper is uitgerust met maar liefst drie wielen. Dankzij dit vernuftige wielstel laat deze uiterst compacte tegelknipper zich kinderlijk eenvoudig vervoeren. Geen last van rugklachten meer!

Steenknipper AL15 Easy met de nieuwste techniek

Deze nieuwste steenknipper van Almi is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is ook de AL15 Easy uitgevoerd met slechts één spindel die wordt aangedreven door een ketting, waardoor het veranderen van de kniphoogte een fluitje van een cent is geworden. Dankzij het verplaatsen van het knipmechanisme is een ideale knipverhouding ontstaan, waardoor deze stenenknipper nog eens 20% lichter knipt dan de standaard AL15 van Almi.

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Almi
  Type: AL 15 Easy
  Gewicht: 19 kg
  Lengte: 470 mm
  Breedte: 310 mm
  Hoogte: 630 mm
  Knipbreedte: 150
  Kniphoogte: 50-100
  Type mes: Vast
  Uitvoering: Verzinkt