Almi AL 43SH14

Prijs op aanvraag

Zoek je een steenknipper en is alleen het allerbeste goed genoeg? Dan kom je als vanzelf bij de verzinkte uitvoering van hydraulische steenknipper AL43SH14 van Almi uit.

Supersnel en superstrak knippen met de Almi AL43SH14

Dankzij deze nieuwe innovatie van Nederlands fabricaat knip je vele malen sneller. Met één druk op de knop knip je eenvoudig alle materialen. Omdat deze steenknipper is uitgerust met vijf hydraulische zuigers, wordt de druk van maar liefst 14 ton zeer gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Bekende probleemgevallen zoals natuursteen of andere stenen met een onregelmatig oppervlak zijn voor de AL43SH14 kinderspel. Deze hydraulische knipper knipt met gemak stenen met een hoogteverschil tot wel 4 millimeter.

Steenknipper waarmee je bijna nooit meer de kniphoogte hoeft in te stellen

Met de Almi AL43SH14 hoef je bijna nooit meer de kniphoogte in te stellen. Deze hydraulische steenknipper heeft namelijk een rij flexibele messen en kent een slaglengte van 25 millimeter. Hierdoor kunnen stenen worden geknipt welke onderling maximaal 25 millimeter in hoogte verschillen. Dankzij deze vinding hoef je de knipper dus minder vaak in te stellen.

Onderhoudsvrije steenknipper

De AL43SH14 is voorzien van een onderhoudsvrije accu en een volautomatische acculader die in de behuizing van de machine is gemonteerd. De acculader schakelt automatisch over naar onderhoudsstand wanneer de accu geladen is. De accu en lader zitten weggewerkt in een kast die los te halen is van de machine zodat het gewicht sterk gereduceerd wordt, handig voor transport.

De AL43SH14 van Almi kent een zeer lange levensduur

Deze uitvoering van de welbekende AL43SH14 van Almi is verzinkt. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Omdat ons wisselvallige klimaat geen vat kan krijgen op de onderdelen, is deze steenknipper uitzonderlijk duurzaam.

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Almi
  Type: AL 43SH14
  Gewicht: 150 kg
  Knipbreedte: 50-430 mm
  Kniphoogte: 20-220 mm
  Type mes: Flexibel
  Uitvoering: Verzinkt