Wacker Neuson APS 1550

Prijs op aanvraag

De APS-serie kenmerkt zich door haar uitstekende rijeigenschappen: het bewegen en draaien van deze trilplaten op vers asfalt is onovertroffen comfortabel en laat geen afdrukken achter. Ook zuivere afwerkingen van stoepranden zijn dankzij het rechthoekige zijprofiel van de bodemplaat eenvoudig te realiseren. De geleidingsbeugel reageert onmiddellijk op stuurbewegingen en behaalt ook dan nog lage hand-armtrillingen van minder dan 5 m/s², waardoor lang en comfortabel werken mogelijk is. Dankzij de directe aandrijving is de APS-serie zonder kruisriemen en daarom volledig onderhoudsvrij.

Onderhoudsvrije elektromotor

 • Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.

Grondplaat geoptimaliseerd voor perfecte arbeidsresultaten

 • De zijkanten van de grondplaat zijn vooraan hoekig en achteraan afgerond voor exact werken langs boordstenen. De afgeschuinde en smaller wordende vorm verhindert dat bij het draaien van het apparaat sporen in het vers asfalt ontstaan. Door deze vorm worden er bijzonder makkelijk hoogwaardige, gladde asfaltoppervlakken gemaakt.

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Wacker Neuson
  Type: APS 1550e
  Gewicht: 76.7 kg
  Lengte: 599 mm
  Breedte: 500 mm
  Hoogte: 663 mm
  Oppervlaktecapaciteit: 750 m²/h
  Slagkracht (max): 15 kN
  Motortype: Accu
  Motortype: Accu