Wacker Neuson APU 3050e

Prijs op aanvraag

De APU3050e is een technologische mijlpaal: Dit is ‘s werelds eerste omkeerbare trilplaat met een directe aandrijving zonder V-snaar. Deze trilplaat biedt een hoge verdichtingsefficiëntie en is volledig onderhoudsvrij. Door het emissievrije aandrijfsysteem en de geringe bouwhoogte is dit het ideale verdichtingsapparaat voor het bekistingen in greppels. De trilplaat heeft uitstekende rijeigenschappen op grond en asfalt en biedt een hoog bedieningscomfort, bijvoorbeeld door het robuuste, geïntegreerde wielstel en de traploos instelbare snelheid vooruit en achteruit.

De APU3050e is de omkeerbare trilplaat met de laagste bouwhoogte. Daarmee is deze perfect geschikt voor greppelwerkzaamheden.

Battery One-accusysteem
Battery One is een gestandaardiseerd en gebruikersvriendelijk accusysteem, dat inzet op de CO₂-vrije en duurzame toepassing van bouwmateriaal.
De Battery One-accu’s en -laders kunnen niet alleen in alle accu aangedreven apparaten van Wacker Neuson worden gebruikt, maar ook in bouwapparaten van andere fabrikanten. Het idee: Eén accustandaard vergemakkelijkt de bediening op de bouwplaats enorm, aangezien er slechts rekening gehouden hoeft te worden met één accu en één laadsysteem in de bouwplaat logistiek.

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Wacker Neuson
  Type: AP 3050e
  Gewicht: 212 kg
  Lengte: 703 mm
  Breedte: 500 mm
  Hoogte: 1188 mm
  Verdichtingskracht: 30 kN
  Oppervlaktecapaciteit: 570 m²/h
  Slagkracht (max): 30 kN
  Motortype: Accu