Wacker Neuson WL 95

Prijs op aanvraag

De wiellader WL95 van Wacker Neuson biedt de bestuurder maximaal werkcomfort: een grote en comfortabele cabine, een multifunctionele joystick en eenvoudige aanpassing van de hydraulische-olie volumes via Jog Dial. De ruimte en de overzichtelijkheid van de cabine, evenals de ergonomisch geplaatste bedieningselementen, maken het mogelijk om uiterst veilig te werken zonder moe te worden. De machine is uitgerust met de continu variabele hydrostatische transmissie ecospeed Pro. Deze is net zo compact en energiezuinig als conventionele aandrijfsystemen, maar bereikt aanzienlijk hogere trekkrachten en rijsnelheden. De WL95 accelereert met ecospeed Pro soepel en gestaag tot 40 km/u zonder onderbreking van de trekkracht.

 

Kenmerken Wacker Neuson WL 95

 • De Ecospeed Pro is een traploze, hydrostatische transmissie, die hogere trekkrachten en rijsnelheden bereikt dan eerder ontwikkelde oplossingen. Hierbij blijven alle voordelen van eerdere aandrijfsystemen behouden voor wat betreft compactheid, energie-efficiëntie en bedieningscomfort.
 • Met de bijbehorende motorisering bereikt de machine optioneel een snelheid van 30 of 40 km/u.
 • De automatische airconditioning werkt met cabinesensoren en verlaagt of verhoogt de binnentemperatuur volgens de instellingen van de bestuurder.
 • Via het bedieningselement Jog Dial worden verschillende functies en instellingen geregeld, wat een eenvoudige en comfortabele bediening voor de bestuurder mogelijk maakt.
 • De joystickconsole is op de bestuurdersstoel gemonteerd en veert met trillingen mee. Als de bestuurdersstoel op de wensen van de bestuurder is ingesteld, laat de joystick zich vanzelfsprekend mee-instellen en bevindt zich altijd in de juiste stand: een pluspunt in comfort en ergonomie voor de bestuurder

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Wacker Neuson
  Type: WL 95
  Gewicht: 10387 kg
  Vermogen: 136 pk
  Motormerk: Deutz
  Motortype: TCD 3.6 L4
  Werkdruk: 250 bar
  Brandstof: Diesel
  Aantal cilinders: 4
  Inhoud brandstoftank: 140 liter
  Rijsnelheid: 20 (Optioneel 30/40) km/h
  Motortype: TCD 3.6 L4
  Brandstof: Diesel