Almi AL 33 Easy

Prijs op aanvraag

Zoek je een steenknipper en tegelknipper die het knippen nog gemakkelijker maakt en uiterst duurzaam is? Dan is de verzinkte uitvoering van de AL33 Easy van Almi de perfecte steenknipper voor jou!

Nieuwste steenknipper-techniek

De Almi AL33 Easy is de nieuwste creatie van Almi. Revolutionair aan deze nieuwe steenknipper is dat deze is uitgerust met een kettingwiel. Hierdoor is de AL33 Easy met slechts één spindel te bedienen. En dankzij de verbeterde techniek kun je maar liefst 20 procent lichter knippen.

Uiterst duurzame steenknipper

Zoals de naam al aangeeft, kent de gegalvaniseerde AL33 Easy een uiterst lange levensduur. Niet alleen omdat alle onderdelen zijn verzinkt en dus niet kunnen roesten, ook de lagers in het draaipunt zijn wrijvingsarm en de messen zijn gemaakt van gehard staal. De messen zijn voorzien van vier snijkanten. Omdat je deze eenvoudig kunt omdraaien, kun je ze meerdere malen gebruiken. Dit alles zorgt ervoor dat de Almi AL33 Easy lang meegaat!

Stenen knippen wordt kinderspel

Met deze steenknipper wordt het werken kinderspel. Zo zijn de verende draagplaten voorzien van een gradenverdeling. Zo kun je heel gemakkelijk recht of schuin knippen zonder extra meethulpen. Dit maakt nauwkeurig knippen een simpele klus!

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Almi
  Type: AL 33 Easy
  Gewicht: 41 kg
  Knipbreedte: 330
  Kniphoogte: 10-120
  Type mes: Vast
  Uitvoering: Verzinkt