Almi AL 33 verzinkt

Prijs op aanvraag

Ben je op zoek naar een zeer goede steenknipper met een uiterst lange levensduur? Dan is de verzinkte uitvoering van de wereldberoemde AL33 van Almi dé steenknipper voor jou!

Steenknipper met extreem lange levensduur

De meest verkochte steenknipper, de AL33 van Almi, is in een geheel nieuw jasje gestoken! Hij is nu namelijk nóg duurzamer gemaakt. Omdat deze AL33 geheel is gegalvaniseerd, wordt roest uitgesloten en gaat de steenknipper dus veel langer mee. Bovendien heeft ook de verzinkte AL33 van Almi extra goed afgedichte schroefspindels, wrijvingsarme lagers en messen van gehard staal. Deze messen kennen vier snijkanten. Dus als een kant is versleten, draai je de messen om en je kunt weer verder. Een lange levensduur is dus gegarandeerd!

Zeer gebruiksvriendelijke stenenknipper

De AL33 blinkt uit in bedieningsgemak, en dat geldt dan ook uiteraard voor de gegalvaniseerde uitvoering. Zo stel je hem gemakkelijk in hoogte middels de twee schroefspindels. De verende draagplaten zijn nu ook standaard uitgerust met een ingegraveerde graden- en centimeterverdeling. Leg de steen of tegel op de draagplaat en bepaal de hoek en de lengte. Vervolgens haal je de hefboom over en de steen is helemaal op maat geknipt. Zonder lawaai, zonder stof en zonder uitstoot. Helemaal gebruiks- en milieuvriendelijk dus!

Heeft u interesse in dit product?

Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Uitgebreide specificaties
 • Foto's
 • Merk: Almi
  Type: AL 33 verzinkt
  Gewicht: 41 kg
  Knipbreedte: 330 mm
  Kniphoogte: 10-120 mm
  Type mes: Vast
  Uitvoering: Verzinkt